دكتر' امیر حسین نورزاد' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: اسهال عفونی شایع ترین بیماری كودكان در فصل گرما است كه بیشتر از طریق مواد غذایی آلوده و آب آشامیدنی ناسالم بروز می یابد.
این متخصص داخلی با بیان اینكه، اسهال عفونی، با یك اسهال ساده آغاز می شود، اظهار داشت: استفراغ، تب، درد شدید در ناحیه شكم و از دست دادن آب بدن از علایم این بیماری است و كودكان با توجه به اینكه سلول ها و بافت های بدنشان در حال رشد است، در برابر اسهال عفونی آسیب پذیرند.
نورزاد تصریح كرد والدین باید كودكان را از خوردن سالاد در رستورانها برحذر دارند چرا كه در این مكان ها نكات بهداشتی در شستن مواد سالاد رعایت نمیشود.
به گفته وی، همچنین میوه هایی مانند گیلاس، زردآلو، هلو، بستنی و فالوده كه در برابر گرما قرار می گیرند، می تواند زمینه ساز ابتلای كودكان به اسهال عفونی شود.
نورزاد به والدین توصیه كرد اگر علایم اسهال عفونی در كودكانشان مشاهده كردند آنان را از مصرف خودسرانه داروهای مسكن برحذر دارند و سریعا به پزشك مراجعه كنند.
اجتمام **9022 **1569